لزوم تشکیل کمیتههای نظارتی برای جلوگیری از ورشکستگیهای صوری یک نماینده مجلس دهم گفت: تشکیل کمیتههای نظارتی و حقیقتیاب متشکل از نهادهای دولتی و کمیسیونهای مجلس از ورشکستگیهای صوری جلوگیری میکند . محسن بیگلری، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دهم شورای اسلامی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه ارتقای قانون […]
لزوم تشکیل کمیتههای نظارتی برای جلوگیری از ورشکستگیهای صوری
یک نماینده مجلس دهم گفت: تشکیل کمیتههای نظارتی و حقیقتیاب متشکل از نهادهای دولتی و کمیسیونهای مجلس از ورشکستگیهای صوری جلوگیری میکند .
محسن بیگلری، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دهم شورای اسلامی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه ارتقای قانون نظام بانکی میتواند جلوی بسیاری از سوءاستفادهها و ورشکستگیهای صوری را بگیرد، اظهارکرد: قانون نظام بانکی باید طوری طراحی و برنامهریزی شود تا با جلوگیری از خلأهای موجود دیگر راهی برای سوءاستفاده و ورشکستگیهای صوری در پیش نباشد زیرا دولت برای واحدهایی که تعطیل یا ورشکسته شدهاند تسهیلات بانکی و دولتی، تخفیفهای مالی و بسترهای حمایتی بسیاری در نظر گرفته و نباید این افراد به خود اجازه چنین اعمالی را بدهند.
وی ادامهداد: اصلاح نظام مالی و تقویت سیستم نظارتی کشور از مهمترین اقداماتی است که باید بهطور جدی به آنها توجه ویژه شود در حقیقت زمانی که با جدیت تمام جلوی سوءاستفادههای این چنینی گرفته شود دیگر بهانه و دلیلی برای ورشکستگیهای صوری به وجود نمیآید.
بیگلری در خصوص ایجاد آسیبهای بسیار بر بدنه دولت و نظام اقتصادی کشور گفت: ادامه این روند باعث ایجاد شکافهای طبقاتی و افزایش رکود اقتصادی میشود که ارتقای بسترهای نظارتی و برخوردهای شدید قانونی از راهکارهای اساسی در این باره است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دهم شورای اسلامی با اشاره به لزوم اجرای هرچه زودتر قانونهای نظارتی افزود: تشکیل کمیتههای نظارتی و حقیقتیابی متشکل از وزارت اقتصاد، صنعت معدنوتجارت، وزارت تعاون، تأمیناجتماعی، جهاد و سرمایهگذاری و با همکاری کمیسیونهای مجلس میتواند از ورشکستگیهای صوری جلوگیری کند .
وی با تأکید بر این که ارتقای تسهیلات بانکی و حمایت از تولیدکنندگان این معضلات را برطرف میسازد، تصریحکرد: با آمادهسازی بسترهای حمایتی باید شرایط اقتصادی را به گونهای آماده کنیم تا با ایجاد انگیزه تولیدکنندگان برای افزایش راندمان تولیدات داخلی، رغبتی برای اعلام ورشکستگیهای صوری نداشته باشند.
بیگلری با اشاره به لزوم مطالعات دقیق در خصوص طرح آمایش و موقعیتهای جفرافیایی صنایع در نقاط مختلف کشور افزود: یکی از عوامل مؤثر بر رکود اقتصادی، کاهش تولیدات داخلی و تعطیلی واحدهای تولیدی و تجاری در مناطق مختلف کشور و بیتوجهی به طرح آمایش و تولید محصولات مرتبط با موقعیتهای اقلیمی و جغرافیایی در استانها و شهرستانها است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دهم شورای اسلامی در پایان گفت: با توجیهسازی تولیدکنندگان باید ارتقای محصولات را به گونهای طراحی کنیم تا در نظر گرفتن ارزش افزوده در سوددهیهای بیشتر در بخش تولید انگیزه در آنها برای ادامه روند افزایش راندمان تولید محصولات با کیفیت ایجاد شود؛ در اختیار قراردادن زمینهای مورد نیاز بخش تولید، ارایه تسهیلات بانکی و وامهای کم بهره، تخفیفهای مالیاتی، ارایه بیمههای آسان کارگری، دادن امتیازهای ویژه، جداسازی و معرفی تولیدات برتر و تولیدکنندگان برگزیده و بررسی مشکلات پیش روی تولیدکنندگان از عواملی مهم برای پیشگیری از ورشکستگیهای صوری است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.