بدون حمایت دولت از تولید، برجام مشکلی را حل نمی‌کند

بدون حمایت دولت از تولید، برجام مشکلی را حل نمی‌کند حمید علیمردانی گفت: اگر برجام را مانند یک نردبام بدانیم که اقتصاد کشور باید از آن بالا برود باید اذعان داشت پله‌های این نردبام مسؤولین هستند که باید از تجار و تولید‌کنندگان و فعالان اقتصادی بازار حمایت کنند. عضو هیأت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان […]

بدون حمایت دولت از تولید، برجام مشکلی را حل نمی‌کند

حمید علیمردانی گفت: اگر برجام را مانند یک نردبام بدانیم که اقتصاد کشور باید از آن بالا برود باید اذعان داشت پله‌های این نردبام مسؤولین هستند که باید از تجار و تولید‌کنندگان و فعالان اقتصادی بازار حمایت کنند.

عضو هیأت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر درباره وضعیت بازار و ایجاد رونق در اقتصاد ایران در دوران پسابرجام به تراز گفت: اگرچه به نظر می‌رسد برجام نگاه دنیا به تجار و بازرگانان ایرانی را تغییر داده است اما طبیعتاً نمی‌توانیم از یک کودک یک‌ساله توقع کار چندانی داشته باشیم.

وی افزود: برجام فرصت مناسبی برای ارتباط ایران با سایر کشورهای دنیاست که قطعاً موانعی در این بین وجود دارد که باید از طریق حمایت‌های دولت اصلاح شود.

علیمردانی تصریح‌کرد: اگر برجام را مانند یک نردبام بدانیم که اقتصاد کشور باید از آن بالا برود باید اذعان داشت پله‌های این نردبام مسؤولین هستند که باید از تجار و تولید‌کنندگان و فعالان اقتصادی بازار حمایت کنند.

این فعال صنفی اظهارکرد: متأسفانه چه امروز و چه در زمان وجود تحریم‌ها مشکل اساسی اقتصاد ما لایه میانی مسؤولین و مدیران دولتی هستند.

عضو هیأت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر خاطرنشان‌کرد: امروز هیچ کس سر جای خودش قرار نداشته و اکثر مدیران و مسؤولین لایه میانی کشور در حوزه کاری خود کارشناس نیستند.

وی ادامه‌داد: در لایه اول نظام چه در سیاست‌گذاری‌ها و چه در برنامه‌ریزی‌های کلی از سوی ۳ قوا و لایه پایینی که تجار و افراد مجری و کارفرما هستند مشکلی وجود نداشته و همه چیز مهیای ایجاد یک اقتصاد بالنده است.

علیمردانی تصریح‌کرد: موضوع مشکل‌زا این است که لایه میانی مدیران صرفاً جایشان تغییرکرده و عمده مسؤولیت‌ها در این لایه در اختیار افراد غیرخبره و دارای منش کارمندی است.

مدیر آموزش اتحادیه تولیدکنندگان طلا و جواهر درباره ظرفیت‌های اقتصادی برجام گفت: برجام برای اقتصاد ایران مانند پنجره‌ای است که نحوه استفاده از آن را بدانیم قادر خواهیم بود از مزایای آن استفاده و در غیراین صورت ممکن است خودمان را از این پنجره به پایین انداخته و نه تنها منفعتی حاصل نشود بلکه متضرر هم شویم.

 

وی در خاتمه تصریح‌کرد: برجام تا به امروز در رونق کسب ‌و کار ما تأثیری نداشته که یکی از دلایل این موضوع مشکلات مدیریتی موجود در اقتصاد ماست.