المپیک ریو ۲۰۱۶ برنامه روز پنجم ورزشکاران ایران در المپیک در پنجمین روز بازیهای المپیک نمایندگان دوچرخهسواری و شمشیربازی ایران به رقابت میپردازند. به گزارش ایسنا، کاروان ایران در پنجمین روز بازیهای المپیک ۲۰۱۶ ریو دوژانیرو ۳ نماینده دارد. دوچرخهسواری قادر میزبانی در دوچرخهسواری و در بخش تایم تریل به مصاف حریفان خود میرود. مسابقه […]
المپیک ریو ۲۰۱۶
برنامه روز پنجم ورزشکاران ایران در المپیک
در پنجمین روز بازیهای المپیک نمایندگان دوچرخهسواری و شمشیربازی ایران به رقابت میپردازند. به گزارش ایسنا، کاروان ایران در پنجمین روز بازیهای المپیک ۲۰۱۶ ریو دوژانیرو ۳ نماینده دارد.
دوچرخهسواری
قادر میزبانی در دوچرخهسواری و در بخش تایم تریل به مصاف حریفان خود میرود. مسابقه میزبانی ساعت ۱۶:۳۰ آغاز میشود. او در استقامت جاده موفق نشد از خط پایان عبور کند.
شمشیربازی
دو شمشیرباز اسلحه سابر ایران نیز در پنجمین روز بازیهای المپیک به مصاف حریفان خود میروند. مجتبی عابدینی در اولین دیدار خود به مصاف «آندری یاگودتا» از اوکراین میرود. علی پاکدامن دیگر سابریست ایران نیز با ماتیاس زابو از آلمان دیدار میکند. رقابتهای شمشیربازی انفرادی مردان از ساعت ۲۰: ۱۵ به وقت ایران آغاز میشود و دور دوم این بازیها نیز ۲۲:۰۵ چهارشنبه انجام میشود. مجتبی عابدینی در صورتی که بتواند عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش بگذارد این شانس را دارد که اولین مدال کاروان ایران در المپیک و همچنین اولین مدال تاریخ شمشیربازی را در این بازیها به دست آورد.
فلپس: نمیدانستم با اختلاف چهار صدم ثانیه قهرمان شدم
شناگر آمریکایی بعد از کسب کردن بیست و یکمین مدال طلای خود در بازیهای المپیک در نشست خبری ابراز رضایت و خوشحالی کرد. به گزارش ایسنا و به نقل از گاردین، مایکل فلپس بعد از بیست و یکمین قهرمانی خود گفت: ۱۶ سال است که روی سکو میروم. این مسابقات برای من عادی است و به بخشی زندگی من تبدیل شده است. این آخرین بار بود که در این مسابقات شنا کردم. فکر کردن به این که این پایان کار بود، دیوانهکننده است. فلپس در ادامه افزود: تا لحظه رفتن روی سکو نمیدانستم تنها با ۴ صدم ثانیه برنده شدم. تنها دیده بودم که اسمم برای بار دیرگ به عنوان نفر اول نوشته شد. بهتر از این نمیتوانستم عمل کنم.
اتحادیه جهانی کشتی: سوریان شانس قهرمانی المپیک
مسابقات کشتی وزن ۵۹ کیلوگرم و ۷۵ کیلوگرم المپیک ریو روز یکشنبه در استادیوم کاریوکای دو برگزار میشود. اتحادیه جهانی کشتی در گزارشی به بررسی کشتیگیران المپیکی پرداخته است. به گزارش ایسنا، در این گزارش آمده است:
کشتی فرنگی وزن ۵۹ کیلوگرم
حمید سوریان، قهرمان المپیک ۲۰۱۲ لندن از ایران باز به المپیک آمده است. او به دنبال هشتمین قهرمانی در جهان و المپیک است. سوریان که در سال ۲۰۱۴ قهرمان جهان شد، در مسابقات لاس وگاس در یک چهارم نهایی توسط روشن بایر اموف حذف شد.
سوریان که به زودی ۳۱ ساله میشود در دو مسابقه اول انتخابی المپیک نتیجه خوبی نداشت و در آخرین فرصت توانست سهمیه المپیک بگیرد.
روشن بایراموف، ۲۹ ساله در بازیهای المپیک پکن ۲۰۰۸ و لندن ۲۰۱۲ مدال نقره کسب کرد. او قصد دارد دومین مدالآور طلای آذربایجان در کشتی فرنگی بازیهای المپیک باشد. پیش از این فرید منصور اف در المپیک آتن مدال طلای المپیک را کسب کرده است. بایراموف مقام قهرمانی جهان در سال ۲۰۱۱ را نیز کسب کرده است. در مسابقات لاس وگاس بایراموف با یک خاک و ۳ بارانداز در ۳۲ ثانیه مغلوب اسماعیل بور رو مولینا کوبایی شد.
مبارزه طلبان:
اسماعیل بوررو مولینا، قهرمان جهان سال ۲۰۱۵ و ۲۴ ساله در دوران جوانی خود موفقیتهای محدودی داشته است. او هم مانند بایراموف در یک سال اخیر به غیر از مسابقات جهانی لاس وگاس در هیچ مسابقه بینالمللی بزرگ موفقیت نداشته است.
یون دون چول از کره شمالی، قهرمان جهان در سال ۲۰۱۳ است و مدال برنز مسابقات لاس وگاس را دارد. او در شانس مجدد با نتیجه شش بر پنج حمید سوریان را شکست داده است و در یک هشتم نهایی با نتیجه ۹ بر ۸ به بایراموف باخت.
آلمات کیبسپایف از قزاقستان در بازیهای المپیک لندن ۲۰۱۲ مقام پنجم را کسب کرد. او در بازیهای آسیایی ۲۰۱۴ و مسابقات جهانی ۲۰۱۰ مدال برنز گرفت. کیبسپایف در مسابقات گلدن گرند پری باکو توانست حریف خود تاسمورادف از ازبکستان را ضربه فنی کند.
شگفتیسازان:
استپان ماریانیان از روسیه در مسابقات قهرمانی اروپا ۲۰۱۰ قهرمان شد، اما در مسابقات قهرمانی جهان در یک هشتم نهایی حذف شد. ماریانیان در مسابقات گرند پری اسپانیا در ماه جولای مینگیان سمنوف، قهرمان اروپا را با نتیجه چهار بر دو شکست داد.
المورات تاسمورادف از ازبکستان در سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ مدال برنز جهان را کسب کرده است. او در مسابقات پادوبنی در ماه ژانویه نایب قهرمان شد. المورات در مسابقات جهانی لاس وگاس بعد از باخت مقابل ایوو آنگلوف از بلغارستان به مقام یازدهم رسید.
کشتیگیر نینجا:
شینوبو اوتا، کشتیگیر ژاپنی به دلیل سبک کشتیاش غیرقابل پیشبینی است. او به کشتیگیر نینجا معروف است. او در مسابقات انتخابی المپیک حمید سوریان را با نتیجه ۷ بر ۴ شکست داد و توانست سهمیه المپیک ریو را کسب کند. او در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۱۴ توانست با نتیجه ۱۰ بر ۶یون را که قهرمان جهان شده بود شکست دهد.
کشتی فرنگی وزن ۷۵ کیلوگرم
رومن ولاسف، روس قهرمان جهان و المپیک است. با این حال او از المپیک لندن ۲۰۱۲ تا المپیک ریو ۲۰۱۶ کمی از مسیر موفقیت خود منحرف شده است.
ولاسوف که در سال ۲۰۱۱ قهرمان جهان شده بود، در سال ۲۰۱۳ در فینال قهرمانی جهان به کیم هیون وو، مدالآور طلای المپیک ۲۰۱۲ باخت. در مسابقات جهانی ۲۰۱۴ او در راند یک هشتم به اندی بیسک آمریکایی باخت و راه را برای آرسن جلفالاکیان باز کرد تا قهرمان جهان شود.
ولاسوف با پیروزی مقابل جلفالاکیان در لاس وگاس قهرمان شد. ولاسوف ۲۵ ساله در ۶ مسابقهاش ۴۰ امتیاز را کسب کرد و امتیازی از دست نداد.
مبارزه طلبان
دوژان کارتیکوف ۲۷ ساله از قزاقستان توانست در مسابقات جهانی ۲۰۱۵ کیم و جلفالاکیان را شکست دهد و در نهایت مدال برنز کسب کند. کارتیکوف در این مسابقات تنها در یک چهارم نهایی با نتیجه ۷ بر صفر به ولاسوف باخت.
مارک مادسن از دانمارک در مسابقات المپیک ۲۰۱۲ لندن مقام پنجم را کسب کرد. او در مسابقات لاس وگاس در یک چهارم نهایی با ضربه فنی به اندرو بیسک باخت. مادسن قبل از مسابقات ریو در جام پیتلاسینسکی یک بر صفر کیم را شکست داد.
کیم هیون وو، کشتیگیر ۲۷ ساله از کره در سال ۲۰۱۳ قهرمان جهان شد و در همان سال مدال طلای بازیهای آسیایی را کسب کرد. او در مسابقات لاس وگاس دهم شد. کیم مدال طلای المپیک ۲۰۱۲ لندن را دارد. او قبل از بازیهای ریو در مسابقات آلمان و لهستان دوم شد.
شگفتیسازان
آرسن جلفا لاکیان از ارمنستان از سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۴ جایگاه خوبی در مسابقات جهانی داشت، اما در مسابقات لاس وگاس نهم شد. او البته با ۴ برد برای رسیدن به سهمیه ریو توانایی خود را بازیافت .
اندرو بیسک دو بار مدال برنز جهان را کسب کرده است و در یک هشتم نهایی مسابقات جهانی ۲۰۱۴ توانست ولاسوف را با نتیجه ۶ بر ۶ شکست دهد. بیسک در مسابقات لاس وگاس از مادسن شکست خورد، اما او توانست سعید عبدولی قهرمان سال ۲۰۱۱ جهان را شکست دهد و مدال برنز کسب کند.
زورابی داتوناشویلی از گرجستان که مقام هفتم المپیک لندن را دارد و ویکتور نمس از صربستان قهرمان مسابقات اروپایی زیر ۲۳ سال استعدادهای جوان این وزن هستند. آنها در مسابقات قهرمانی اروپا و انتخاب المپیک اروپا پیروزیهایی داشتند.
پدر خوشحال
سلجوق جبی ۳۴ ساله ترک در سال ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ قهرمان جهان شد و توانست مادسن و جلفالاکیان را شکست دهد، ولی او ۵ سال برای رسیدن به سومین قهرمانی جهان خود در لاس وگاس صبر کرد. او در لاس وگاس در وزن ۸۰ کیلوگرم که المپیکی نیست قهرمان شد، اما در المپیک در وزن ۷۵ کیلوگرم شرکت میکند.
جبی زمانی که سهمیه المپیک گرفت پسرش را بر روی تشک آورد تا با هم خوشحالی کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.