پورمختار در واکنش به صدور بخشنامه ضدفساد توسط جهانگیری مردم بخشنامهها را باور نمیکنند عضو کمیسیون قضایی مجلس با اشاره به بخشنامه جدید معاون اول رییسجمهور برای مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: وقتی که وابستگان و نزدیکان ما در معرض اتهاماتی هستند مردم بخشنامهها را باور نمیکنند بلکه میخواهند همه چیز را در عمل ببینند. […]
پورمختار در واکنش به صدور بخشنامه ضدفساد توسط جهانگیری
مردم بخشنامهها را باور نمیکنند
عضو کمیسیون قضایی مجلس با اشاره به بخشنامه جدید معاون اول رییسجمهور برای مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: وقتی که وابستگان و نزدیکان ما در معرض اتهاماتی هستند مردم بخشنامهها را باور نمیکنند بلکه میخواهند همه چیز را در عمل ببینند.
به گزارش تسنیم، محمدعلی پورمختار افزود: تنها نکته جدید در این بخشنامه ثبت سیستمی پروندههای مبارزه با مفاسد اقتصادی در دستگاههای اجرایی است.
وی گفت: این بخشنامه روبنایی و شکلی است و چون ریشههای مبارزه با فساد در آن دیده نشده است، نتیجه بخش نخواهد بود.
عضو کمیسیون قضایی مجلس افزود: وقتی که وابستگان و نزدیکان ما در معرض اتهاماتی هستند مردم بخشنامهها را باور نمیکنند بلکه میخواهند همه چیز را در عمل ببینند.
پورمختار گفت: حرف و بخشنامه مشکل را حل نمیکند بلکه نیازمند مبارزه با فساد به شکل عملی هستیم.
وی افزود: واحدهای حقوقی و بازرسی دستگاههای اجرایی گاهی پیگیریهایی در مبارزه با فساد میکنند اما مقامات بالاتر از آنها اجازه برخورد به آنها نمیدهند.
عضو کمیسیون قضایی مجلس گفت: بخشنامه جدید معاون اول رییسجمهور شامل نهادهای عمومی غیردولتی نمیشود و این مسأله یکی از ایرادهای آن است.
پورمختار افزود: دستگاههای اجرایی اگر فسادی را هم کشف کنند در مستندسازی محکمهپسند آن یا توانایی ندارند و یا کوتاهی میکنند و وقتی پرونده به دستگاه قضایی میرود به نتیجه مطلوب نمیرسد و این نقص مبارزه با مفاسد اقتصادی است.
وی تصریحکرد: درمبارزه با مفاسد اقتصادی باید بیملاحظه با عالیترین مقام اجرایی هر دستگاه که درآن فسادی شکل میگیرد برخورد شود.
دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: دولت معتقد است قبل از آن که دستگاههای نظارتی بیرون از قوه مجریه متولی مبارزه با فساد باشد خود دستگاههای اجرایی باید اقدام به این کار کنند.
کاظم پالیزدار افزود: پروندههای متعددی از تخلفات یا شکایات در زمینه مفاسد اقتصادی در دستگاههای اجرایی شکل گرفته اما انسجام خاصی ندارند و در بخشنامه جدید این دستگاهها خواسته شده که همه موارد موجود را در سامانهای مشخص ثبت کنند.
وی گفت: در مبارزه با مفاسد اقتصادی نیازمند اقدامات مختلفی هستیم و قطعاً با یک بخشنامه فساد ریشهکن نخواهد شد اما این بخشنامه در این راه انسجام ایجاد میکند.
پالیزدار افزود: انسجام و کنترلهای درونسازمانی برای مبارزه با فساد لازم است و دستگاههای اجرایی موظفند پیشگیریهای لازم را صورت دهند و گلوگاههای فساد را شناسایی و قطع کنند.
دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: براساس بخشنامه جدید دستگاههایی که در آن فساد رخ میدهد باید به عنوان شاکی وارد قضیه شوند و خودشان پرونده را پیگیری کنند.
وی افزود: آنقدر که در این دولت به مسأله مبارزه با فساد اقتصادی توجه شده در هیچ دولتی توجه نشده است.
پالیزدار گفت: باید تلاش کنیم با اقدامات پیشگیرانه فساد اقتصادی شکل نگیرد اما اگر شکل گرفت باید با آن برخورد قاطع شود.
یک عضو سمن دیدهبان شفافیت و عدالت هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: در بخش نامه جدید ناهماهنگی میان دستگاهها در امر مبارزه با مفاسد اقتصادی خود نمایی میکند.
محسن جلواتی افزود: برخی مدیران از افشای فساد در دستگاههای زیر مجموعه خود هراس دارند.
وی تصریح کرد: در امر مبارزه با مفاسد اقتصادی باید از افراد قابل اعتماد استفاده کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.