انعقاد قرارداد همکاری ۶۰ میلیارد ریالی صاحبان ایده با صنعتگران

انعقاد قرارداد همکاری ۶۰ میلیارد ریالی صاحبان ایده با صنعتگران رییس مرکز فن بازار ملی ایران از عرضه ۱۶۰ اختراع بر روی تابلوی بورس خبر داد و گفت: تاکنون ۷ قرارداد با حجم ریالی بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال منعقد شده است. به گزارش ایسنا، اکبرقنبرپور در مراسم پنجمین فستیوال نوآوری‌های صنعت مواد غذایی با […]

انعقاد قرارداد همکاری ۶۰ میلیارد ریالی صاحبان ایده با صنعتگران

رییس مرکز فن بازار ملی ایران از عرضه ۱۶۰ اختراع بر روی تابلوی بورس خبر داد و گفت: تاکنون ۷ قرارداد با حجم ریالی بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال منعقد شده است.

به گزارش ایسنا، اکبرقنبرپور در مراسم پنجمین فستیوال نوآوری‌های صنعت مواد غذایی با اشاره به راه‌اندازی بازار دارایی فکری افزود: این بازار با هدف تبادل و تجاری‌سازی مصادیق مالکیت فکری از جمله اختراعات، طرح‌های صنعتی و علایم تجاری با انعقاد تفاهمنامه‌ای میان سازمان بورس و اوراق بهادار کشور و پارک فناوری پردیس از خرداد ۹۳ راه‌اندازی شده است.

وی اضافه کرد: در سال‌های گذشته بیش از ۱۶۰ اختراع روی تابلوی بازار بورس عرضه شد و ۵ دارایی فکری نیز تبادل شده است.

قنبرپور از انعقاد ۳ قرارداد همکاری در فستیوال نوآوری‌های تجهیزات پزشکی خبر داد و یادآور شد: به این ترتیب جمع قراردادهای منعقد شده به ۷ قرارداد و حجم ریالی آن بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال می‌رسد.

وی با اشاره به برنامه‌های مرکز فن بازار گفت: بنا داریم ششمین فستیوال بازار دارایی فکری را در حوزه صنعت پلیمر و پتروشیمی در بهمن ماه برگزار کنیم.

رییس فن بازار ملی ایران با تأکید بر ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران، اظهار کرد: تسهیلاتی از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای خریداران طرح‌هایی که در فستیوال‌های صنایع مختلف ارایه می‌شوند در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به این‌که بیش از ۸ هزار محصول دانش بنیان در کشور تأیید شده است، خاطرنشان کرد: امید است این بازار دارایی فکری ضمن کمک به تأمین بخشی از نوآوری‌ها و فناوری‌های مورد نیاز صنایع کشور و توسعه رقابت پذیری آن‌ها رشد تجاری‌سازی دستاوردهای مخترعان، نخبگان و کارآفرینان کشور را فراهم کند.

در این مراسم همچنین علیرضا دلیری معاون توسعه و مدیریت منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش و ایده را دو محور تحول در کشور دانست و افزود: در حال حاضر سرمایه‌گذاری فیزیکی کم‌تر اتفاق می‌افتد و بیش‌تر سرمایه‌گذاری‌ها بر روی دانش، ایده و فکر است و این امر با از سوی اساتید دانشگاه‌ها و مخترعین پیگیری می‌شود.

دلیری اظهار کرد: اکنون فضای جامعه به سمتی در حال حرکت است که سرمایه‌گذاران به مخترعان و دانشگاه‌ها اعتماد می‌کنند و با برگزاری فستیوال‌های بازار دارایی فکری به کمک فن بازار ملی ایران توانسته‌ایم میان صنعتگر و مخترعین ارتباط منسجمی ایجاد کنیم.

وی با تأکید بر این‌که ایده‌پردازی در کشور ارتقا پیدا کرده است، ادامه داد: وجود استارت‌آپ‌‌ها در دانشگاه‌ها مصداق این امر است به گونه‌ای که صنعتگران می‌توانند نیازهای محصولی خود را به استارت‌آپ‌‌ها اعلام کنند تا با کمک آن‌ها درصدد رفع نیازهای صنعتی کشور باشیم.

 

معاون توسعه و مدیریت منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به شکل‌گیری کسب و کارهای نوین در حوزه فناوری ارتباطات، تأکید کرد: در حال حاضر مردم به دنبال آسایش و راحتی هستند و از این نوع خدمات استقبال می‌کنند.