اعتراض دفاتر پیشخوان دولت به آیین‌نامه جدید ساماندهی

اعتراض دفاتر پیشخوان دولت به آیین‌نامه جدید ساماندهی صدور ۵ هزار مجوز جدید با وجود ۹ هزار دفتر فعال! دبیر کانون دفاتر پیشخوان خدمات دولت با اعتراض نسبت به آیین‌نامه جدید اجرایی اصول حاکم بر صدور پروانه دفاتر پیشخوان دولت و گلایه از بی‌توجهی رگولاتوری به اعتراض‌‌ها گفت: شرایط ساماندهی دفاتر در این آیین‌نامه با […]

اعتراض دفاتر پیشخوان دولت به آیین‌نامه جدید ساماندهی

صدور ۵ هزار مجوز جدید با وجود ۹ هزار دفتر فعال!

دبیر کانون دفاتر پیشخوان خدمات دولت با اعتراض نسبت به آیین‌نامه جدید اجرایی اصول حاکم بر صدور پروانه دفاتر پیشخوان دولت و گلایه از بی‌توجهی رگولاتوری به اعتراض‌‌ها گفت: شرایط ساماندهی دفاتر در این آیین‌نامه با شرایط فعلی دفاتر همخوانی ندارد و مشکلات مالی متعدد دفاتر را افزایش می‌دهد.

علی‌فلاح‌حقیقی، دبیر کانون انجمن‌های صنفی دفاتر پیشخوان خدمات دولت در گفت‌وگو با فارس، اظهارداشت: آیین‌نامه جدید اجرایی اصول حاکم بر صدور پروانه دفاتر پیشخوان دولت که اخیراً از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ابلاغ شده، مورد اعتراض دفاتر پیشخوان خدمات دولت است.

وی گفت: علی‌رغم ابراز اعتراض کانون دفاتر پیشخوان به این آیین‌نامه، توجهی به نگرانی‌های عنوان شده نشده است و شاهد اعلام فراخوان آغاز صدور مجوزهای جدید برای دفاتر پیشخوان خدمات دولت از سوی رگولاتوری بوده‌ایم.

فلاح‌حقیقی خاطرنشان‌کرد: مقرر شده هیأت مدیره کانون، انجمن‌های صنفی دفاتر پیشخوان خدمات دولت در جلسه اضطراری موضوع را بررسی و نظرات خود را به معاونت پستی رگولاتوری ارایه کنند.

وی با اشاره به موارد اعتراض کانون دفاتر پیشخوان به آیین‌نامه جدید گفت: اگرچه روح کلی آیین‌نامه جدید ساماندهی دفاتر پیشخوان است و البته این موضوع ضروری است، اما روش ساماندهی با اوضاع فعلی دفاتر هم سنخیت ندارد و باعث دردسر و ایجاد محدودیت بیش‌تر برای دفاتر می‌شود.

دبیر کانون انجمن‌های صنفی دفاتر پیشخوان خدمات دولت در این باره توضیح داد: برای مثال هم‌اکنون فراخوان صدور ۵ هزار مجوز جدید برای دفاتر پیشخوان دفاتر دولت از سوی رگولاتوری اعلام شده در حالی که در حال حاضر ۹ هزار دفتر پیشخوان مشغول فعالیت هستند و مشکلی از بابت کمبود تعداد دفاتر وجود ندارد.

وی ادامه‌داد: در حال حاضر برای ۹ هزار دفتر موجود ۳۵۰ خدمت دولت وجود دارد که با همین تعداد خدمت در دفتر، معیشت دفاتر به‌طور کامل و مناسب برقرار نیست و دفاتر با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کنند.

فلاح‌حقیقی گفت: در این آیین‌نامه شعاع صنفی از ۵۰۰ متر به ۲۰۰ متر کاهش یافته که به معنی این است دو دفتر باید ۲۰۰ متر از یکدیگر فاصله داشته باشند، در حالی که اکنون تقریباً هر نفر در ۵۰۰ متری خود به یک دفتر پیشخوان دسترسی دارد و این روش برای پاسخگویی به نیاز متقاضیان کافی است.

دبیر کانون انجمن‌های صنفی دفاتر پیشخوان خدمات دولت افزود: در این آیین‌نامه همچنین به منظور ساماندهی دفاتر، الزام پرداخت مبلغ ودیعه و برخوردار از مجوز اداری دیده شده و مقرر شده به دفاتری که توانایی پرداخت این مبالغ را ندارند، وام تعلق گیرد، اما دفاتری که با مشکلات مالی مواجه هستند، چگونه توانایی بازپرداخت وام را خواهند داشت.

 

فلاح‌حقیقی تصریح کرد: در گذشته مرجع صدور مجوز و نظارت برای دفاتر پیشخوان دولت، سازمان تنظیم مقررات رادیویی بود و در این زمینه تغییری رخ نداده است.