ارزیابی شخصیتی از متقاضیان عضویت در هیأت علمی دانشگاه‌ها!

در جلسه هیأت عالی جذب مطرح شد ارزیابی شخصیتی از متقاضیان عضویت در هیأت علمی دانشگاه‌ها! در جلسه هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی بر ارزیابی شخصیتی از متقاضیان عضویت در هیأت علمی دانشگاه‌ها تأکید شد. به گزارش مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه […]

در جلسه هیأت عالی جذب مطرح شد

ارزیابی شخصیتی از متقاضیان عضویت در هیأت علمی دانشگاه‌ها!

در جلسه هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی بر ارزیابی شخصیتی از متقاضیان عضویت در هیأت علمی دانشگاه‌ها تأکید شد.

به گزارش مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه ۲۰۷ هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست محمدعلی‌کی‌نژاد و با حضور رؤسای دانشگاه‌های شهر تهران در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

کی‌نژاد گفت: خوشبختانه بودجه متمرکز جذب بعد از دو سال در بودجه سال ۱۳۹۷ لحاظ شده است.

وی افزود: با توجه به تأکیدات مقام‌معظم‌رهبری سعی شده مشکل افراد دارای راتبه «بورسیه» برطرف شود ولی هنوز مشکلاتی وجود دارد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه‌داد: در زمینه اختصاص ردیف جذب هم با سازمان برنامه ‌و بودجه و سازمان اداری و استخدامی در حال مذاکره هستیم.

در ادامه جلسه، جوادمحمدی دبیر هیأت عالی جذب گزارشی در مورد نحوه تکمیل فرم ارزیابی متقاضیان عضویت در هیأت‌های علمی دانشگاه‌ها ارایه داد.

وی گفت: این برگه‌های ارزیابی براساس معیارهای حرفه‌ای منطبق با موازین شرعی و قانونی تنظیم شده و در صورت تکمیل دقیق این فرم‌ها، یک نمای کلی از شخصیت متقاضیان عضویت در هیأت علمی به دست خواهد آمد.

پس از سخنان دبیر هیأت عالی جذب، اعضا به بیان نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند که اهم آن می‌توان به استانداردسازی سؤالات فرم‌های ارزیابی، رعایت اختصار در طرح سؤالات، توجه به تفاوت‌های رشته‌های تحصیلی در ارزیابی، دسته‌بندی سؤالات و محتوای فرم‌های ارزیابی با توجه به پایه علمی اعضای هیأت علمی، توجه به سلسله‌ مراتب اداری در این زمینه، انعطاف‌پذیری ارزیابی با توجه به راهکارهای مختلف آن و حفظ جایگاه، و بررسی این فرم در کارگروه صلاحیت‌های عمومی اشاره کرد.

پس از ارایه نظرات اعضا کی‌نژاد گفت: اختیار تام در جذب برعهده دانشگاه و هیأت‌های اجرایی و دانشگاه‌ها است.

در ادامه جلسه هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی گزارشی از وضعیت جذب اعضای هیأت علمی در دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارایه شد.

در این گزارش با اشاره به تعداد درخواست‌های واصل‌شده در ۵ فراخوان جذب اخیر، آماری از تعداد درخواست‌های جریانی، پذیرفته شده و رد شده نیز ارایه شد.

در این گزارش با اشاره به عدم پذیرش ۷۰درصد از درخواست‌های پذیرش به علت محدودیت در ردیف استخدامی، هوشمند شدن سامانه فراخوان جذب برای تسریع در بررسی‌ها مورد تأکید قرار گرفت.

در بخش دیگری از گزارش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به برخی از ضعف‌های روند جذب، راهکارهایی برای رفع این ضعف‌‌ها ارایه شد.

پس از ارایه گزارش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اعضا به بیان نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند که از اهم آن می‌توان به، نسبت سنجی درخواست‌های رد شده با کل درخواست‌ها در یک دانشگاه، حفظ سطح علمی اعضای هیأت علمی با توجه به دانشگاه‌های مقصد اشاره کرد.

در پایان جلسه نیز با توجه به درخواست دانشگاه جامع علمی کاربردی برای تکمیل هیأت‌های اجرایی جذب در سطح استان‌ها، مقرر شد تا این دانشگاه از اعضای هیأت‌های اجرایی و کارگروه‌های صلاحیت عمومی دانشگاه‌های دیگر در استان‌ها و نیز هیأت اجرایی جذب استانی بتوانند در هیأت‌های اجرایی دانشگاه جامع علمی کاربردی استفاده کنند.

همچنین تعدادی از اعضای کارگروه و هیأت اجرایی جذب دانشگاه ارومیه، دانشگاه اردکان، دانشگاه اهواز، دانشگاه فسا، دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان، دانشگاه خلیج‌فارس، دانشگاه منابع طبیعی و کشاورزی گرگان، دانشگاه اراک، دانشگاه صنعتی اراک، دانشگاه جهرم، دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشگاه علوم پزشکی همدان و دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه موفق به کسب موافقت اعضای هیأت عالی جذب شدند.