ارزش۲۰میلیارد دلاری بازار عناصر نادر خاکی

تا سال۲۰۲۴ پیش‌بینی می‌شود ارزش۲۰میلیارد دلاری بازار عناصر نادر خاکی پیش‌بینی می‌شود ارزش بازار عناصر نادر خاکی تا سال ۲۰۲۴ به ۲۰ میلیارد دلار برسد.  به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، بنابر پیش‌بینی برخی تحلیل‌گران، ارزش بازار عناصر نادر خاکی تا سال ۲۰۲۴به […]

تا سال۲۰۲۴ پیش‌بینی می‌شود

ارزش۲۰میلیارد دلاری بازار عناصر نادر خاکی

پیش‌بینی می‌شود ارزش بازار عناصر نادر خاکی تا سال ۲۰۲۴ به ۲۰ میلیارد دلار برسد.

 به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، بنابر پیش‌بینی برخی تحلیلگران، ارزش بازار عناصر نادر خاکی تا سال ۲۰۲۴به ۲۰میلیارد دلار افزایش می‌یابد و تقاضا نیز رشد خواهد کرد. سازمان زمین‌شناسی آمریکا گزارش داد: تولید عناصر نادر خاکی در سال ۲۰۱۷ نسبت به سال پیش از آن بدون تغییر ماند و ۱۳۰هزار تن به ثبت رسید. با توجه به افزایش تقاضا و ارزش بازار عناصر نادر خاکی در سال‌های آینده، در ادامه با بر‌ترین کشورهای تولید‌کننده عناصر نادر خاکی آشنا شوید:

۱٫ چین تولید عناصر نادر خاکی در چین بدون تغییر نسبت به سال گذشته، ۱۰۵هزار تن به ثبت رسید و این کشور کماکان در صدر کشورهای تولیدکننده این ماده معدنی در جهان قرار گرفت. چین تا سپتامبر ۲۰۱۷ توانست ۳۹هزار و ۸۰۰تن عناصر نادر خاکی صادر کند که حاکی از رشد ۱۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۱۶ است. با این حال چین در نظر دارد محدودیت‌هایی برای تولید عناصر نادر خاکی از سال ۲۰۲۰ اعمال کند که با توجه به سهم این کشور در تولید جهانی عناصر نادر خاکی، شاهد افت چشمگیر تولید خواهیم بود.

۲٫ استرالیا دومین کشور برتر تولیدکننده عناصر نادرخاکی است که تولید این ماده معدنی را از ۱۵هزار تن در سال ۲۰۱۶ به ۲۰هزار تن در سال۲۰۱۷ افزایش داد. این کشور دارای ششمین ذخایر بزرگ عناصر نادر خاکی در جهان است و در نظر دارد تولید خود را افزایش دهد.

۳٫ روسیه سومین کشور برتر تولیدکننده عناصر نادر خاکی روسیه است که یک درصد تولید جهانی این ماده معدنی را به خود اختصاص داده و انتظار می‌رود که تولید خود را در آینده افزایش دهد. این کشور توانست در سال گذشته میلادی ۳هزار تن عناصر نادر خاکی تولید کند که حاکی از افزایش جزیی نسبت به تولید سال ۲۰۱۶(۲هزار و ۸۰۰تن) است. کشورهای برزیل با تولید هزار تن، تایلند با تولید هزار و ۶۰۰تن، هند با تولید هزار و ۵۰۰تن، مالزی با تولید۳۰۰تن و ویتنام با تولید ۱۰۰تن عناصر نادر خاکی در رتبه‌های چهارم تا هشتم تولید این ماده معدنی در سال۲۰۱۷ قرار گرفتند.