تجار استرالیایی از کاهش صادرات سنگ‌آهن به چین آسیب دیدند

تجار استرالیایی از کاهش صادرات سنگ‌آهن به چین آسیب دیدند استرالیا بزرگ‌ترین صادرکننده سنگ‌آهن جهان است و براساس آخرین گزارش‌ها در سال ۲۰۱۷ ذخایر سنگ‌آهن این کشور بالغ بر ۵۰ میلیارد تن برآورد شده که ۲۹ درصد از ذخایر جهانی است.  به گزارش معدن‌نیوز، ۷۴٫۸۹ درصد از صادرات سنگ‌آهن استرالیا به چین بوده است و […]

تجار استرالیایی از کاهش صادرات سنگ‌آهن به چین آسیب دیدند

استرالیا بزرگ‌ترین صادرکننده سنگ‌آهن جهان است و براساس آخرین گزارش‌ها در سال ۲۰۱۷ ذخایر سنگ‌آهن این کشور بالغ بر ۵۰ میلیارد تن برآورد شده که ۲۹ درصد از ذخایر جهانی است.

 به گزارش معدن‌نیوز، ۷۴٫۸۹ درصد از صادرات سنگ‌آهن استرالیا به چین بوده است و چین به عنوان بزرگ‌ترین واردکننده ۶۲٫۱۸ درصد از سنگ‌آهن خود را استرالیا تأمین می‌کند.

لذا با این اوصاف هر دو کشور بزرگ‌ترین شریک‌های تجاری یکدیگرند. با این وجود با افزایش قیمت از سوی تأمین‌کنندگان استرالیایی و سیاست سختگیرانه محیط‌زیستی در چین و تشدید محدودیت‌ها، حجم مصرف سنگ آهن چین کاهش یافته و این کشور واردات خود را از دیگر کشور‌ها انجام می‌دهد.

در سال جاری صادرات سنگ‌آهن استرالیا به چین ۲۰ درصد افت داشته و معاملات ناچیز بود. گروه فورتسکیو (FMG) به عنوان چهارمین سرکت بزرگ سنگ‌آهنی در جهان اعلام کرده که سودش در سال مالی ۲۰۱۸ به میزان ۵۸ درصد کاهش داشته است.

بورس کالای دالیان از تاریخ ۴ ماه می‌ به تجار خارجی اجازه معامله را داد تا با این اقدام تجارت بین المللی در چین را ارتقا دهد.

در حال حاضر ۸۶ سرمایه‌گذار خارجی برای حضور در بورس دالیان اعلام آمادگی کردند که ۵۶ شرکت معاملات سنگ آهن را آغاز کرده‌اند.

در بین ماه‌های ژانویه تا آگوست معاملات آتی سنگ‌آهن چین به ۹ هزار میلیارد یوآن رسید که از سوی سرمایه‌گذاران خارجی مورد توجه قرار گرفته است. این اقدام و اقبال خوب سرمایه‌گذاران به حضور در بورس دالیان سبب شد ارزش مرجع بازاریابی برای قیمت‌های چینی افزایش یابد بلکه قیمت سنگ‌آهن استرالیا را کاهش داده و روند بین‌المللی شدن یوآن را تسریع بخشید.