۶۹ درصد بنگاه‌ها توسط سازمان خصوصی‌سازی واگذار شدند

سبحانی در گفت‌وگوی اختصاصی با مناقصه‌مزایده ۶۹ درصد بنگاه‌ها توسط سازمان خصوصی‌سازی واگذار شدند مسعودطاهری- مشاور رییس سازمان خصوصی‌سازی گفت: از سال ۱۳۸۰ تا پایان مردادماه امسال در مجموع دو هزار بنگاه در فهرست بنگاه‌های قابل واگذاری قرار گرفت که از این تعداد ۱۳۷۱ بنگاه (۶۹ درصد) یا به‌طور کامل واگذار و یا از فهرست […]

سبحانی در گفت‌وگوی اختصاصی با مناقصه‌مزایده

۶۹ درصد بنگاه‌ها توسط سازمان خصوصی‌سازی واگذار شدند

مسعودطاهری- مشاور رییس سازمان خصوصی‌سازی گفت: از سال ۱۳۸۰ تا پایان مردادماه امسال در مجموع دو هزار بنگاه در فهرست بنگاه‌های قابل واگذاری قرار گرفت که از این تعداد ۱۳۷۱ بنگاه (۶۹ درصد) یا به‌طور کامل واگذار و یا از فهرست واگذاری‌ها خارج شد؛ ۴بنگاه دارای پیشنهاد انتقال به گروه سوم و خروج از فهرست هستند و ۶۲۵بنگاه نیز در حال واگذاری‌ هستند.

سیدجعفرسبحانی در گفت‌وگو با خبرنگار روزنامه مناقصه‌مزایده با اشاره به مطلب فوق، افزود: در یکسال گذشته، ۱۹۰ بنگاه به ارزش بیش از ۲۸۰ هزار میلیارد ریال قیمتگذاری و عرضه شد که از این میزان، ۷۱بنگاه به ارزش ۳۵هزار میلیارریال واگذار شده است.

سبحانی گفت: سود سهام‌عدالت سال آینده از امسال بیش‌تر خواهد بود؛ پیش‌بینی شده سود سهام‌عدالت سال ۹۶ که امسال پرداخت می‌شود ۵ هزار میلیارد تومان باشد.

مشاور رییس سازمان خصوصی‌سازی اظهار کرد: سازمان خصوصی‌سازی موفق شد ۳۷درصد عرضه‌ها از لحاظ تعداد و ۱۲درصد بنگاه را از نظر ارزش، به بخش‌خصوصی واگذار کند که این میزان بیش از میانگین موفقیت در تعداد عرضه‌های دولت یازدهم است.

وی افزود: در دولت دوازدهم علاوه بر این‌که با انتقال هیچ شرکتی به گروه فعالیت‌های غیرقابل واگذاری، موافقت نشد بلکه رفع موانع واگذاری بخش بزرگی از شرکت‌ها نیز در دستور کار قرار گرفت.

فهرست بنگاه‌های مصوب

سبحانی اضافه کرد: فهرست بنگاه‌های مصوب قابل واگذاری امسال نزدیک به دو برابر فهرست مصوب بنگاه‌های قابل واگذاری در سال ۱۳۹۶ است.

مشاور رییس کل سازمان خصوصی‌سازی گفت: در دولت یازدهم و دوازدهم ۴۷۰ هزار و ۸۷۲ میلیارد ریال از سهام و دارایی متعلق به دولت و شرکت‌های دولتی واگذار شده که این میزان واگذاری معادل ۳۲ درصد ارزش کل واگذاری‌های انجام شده است.

وی، قطعی شدن قراردادهای منعقده در دولت‌های گذشته بابت رد دیون دولت از جمله ۱۱۵هزار میلیارد ریال به صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد را دلیل افزایش ارزش واگذاری‌ها به شیوه انتقال مستقیم سهام به طلبکاران در این دوره بیان کرد.

سبحانی افزود: با توقف فرایند رد دیون دولت از محل واگذاری، سهام خصوصی‌سازی وارد مدار رقابتی جدیدی شد به‌طوری که سهم بخش‌خصوصی واقعی در دولت یازدهم به ۶۷درصد و در دولت دوازدهم به ۱۰۰درصد حجم کل واگذاری‌ها رسید.

۹۸ درصد مشمولان سهام‌عدالت سود دریافت کردند

سبحانی درباره سهام‌عدالت گفت: ۴۰ میلیون نفر از مشمولان سهام‌عدالت شماره شبای خود را وارد سامانه کرده‌اند.

وی افزود: ۳هزارو۲۰۰ میلیارد تومان سود بین مشمولان سهام‌عدالت توزیع شد؛ در واقع ۹۸ درصد سود خود را دریافت کردند و فقط باقیمانده مشمولانی که شماره شبای خود را با تأخیر وارد سامانه کرده‌اند نیمه اول شهریورماه سود خود را دریافت خواهند کرد.

مشاور رییس کل سازمان خصوصی‌سازی اظهار کرد: سود سهام‌عدالت سال آینده از امسال بیش‌تر خواهد بود؛ پیش‌بینی شده سود سهام‌عدالت سال ۹۶ که امسال پرداخت می‌شود ۵هزار میلیارد تومان باشد.