تیم‌ملی «ب» والیبال همچنان در انتظار مربی

تیم‌ملی «ب» والیبال همچنان در انتظار مربی در حالی که فاصله زیادی تا بازی‌های آسیایی نمانده، فدراسیون همچنان در انتظار سیچلو مربی تیم‌ملی «ب» است که اگر چه از ایران حقوق می‌گیرد اما مشغول کار در لیگ ایتالیاست! به گزارش ایسنا، با توجه به برنامه پرترافیکی که والیبال ایران در سال۲۰۱۸ پیش‌رو دارد و باید […]

تیم‌ملی «ب» والیبال همچنان در انتظار مربی

در حالی که فاصله زیادی تا بازی‌های آسیایی نمانده، فدراسیون همچنان در انتظار سیچلو مربی تیم‌ملی «ب» است که اگر چه از ایران حقوق می‌گیرد اما مشغول کار در لیگ ایتالیاست!

به گزارش ایسنا، با توجه به برنامه پرترافیکی که والیبال ایران در سال۲۰۱۸ پیش‌رو دارد و باید علاوه بر حضور در لیگ ملت‌های والیبال در بازی‌های آسیایی جاکارتا و قهرمانی جهان نیز شرکت کند.

رییس فدراسیون والیبال پیش از تعطیلات عیدنوروز ۱۳۹۷ از اعزام تیم‌ملی «ب» به بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی خبر داد. احمدضیایی فاصله کوتاه‌زمانی بین پایان لیگ ملت‌ها و بازی‌های آسیایی و سپس پیش‌رو بودن مسابقات قهرمانی جهان آن هم در فاصله زمانی نزدیک پس از اتمام بازی‌های آسیایی را دلیل اصلی اعزام تیم‌ملی «ب» عنوان کرد چرا که والیبال ایران مدعی اول کسب مدال طلای بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ و تکرار قهرمانی دوره گذشته این بازی‌ها در اینچئون است.

پس از اعلام این خبر اهالی والیبال و رسانه‌ها از اخذ چنین تصمیمی استقبال کردند، زیرا با اعزام تیم‌ملی «ب» و حضور برخی بازیکنان کم‌تجربه‌تر در قالب تیم‌ملی در چنین بازی‌های مهمی می‌تواند بر پیشرفت کیفی نفرات جوان تأثیر مثبت بگذارد.

اما این‌که هنوز هم گزینه نخست فدراسیون با وجود تاخیر چندهفته‌ای برای آمدن به ایران، سیچلو است جای تعجب دارد. آن هم در فاصله کم‌تر از دو ماه به بازی‌های آسیایی مشخص نیست چرا والیبال ایران معطل یک مربی خارجی است و چرا آغاز برنامه‌های تیم‌ملی به منوط به بازگشت سی‌چلو شده است. عمده پاسخ‌های این سؤالات شاید به قراردادی مرتبط باشد که در سال ۲۰۱۵ با سیچلو بسته شد. قراردادی یکطرفه که براساس آن و توافقاتی که بعداً حاصل شد، سیچلو حتی به خاطر ۷ماه حضور در خارج از کشور و همزمان با کار در باشگاه‌های خارجی از خزانه ایران نیز حقوق می‌گیرد!

آغاز کار سیچلو با فدراسیون والیبال ایران به سال ۲۰۱۱ برمی‌گردد زمانی که خولیو ولاسکو سرمربی تیم‌ملی والیبال ایران بود و او به عنوان دستیار ولاسکو تا سال ۲۰۱۳ در تیم‌ملی بزرگسالان حضور داشت. پس از رفتن ولاسکو از ایران در سال ۲۰۱۵ سرمربی تیم‌ملی والیبال قطر شد و جایگاه این تیم در قهرمانی آسیا را از رده یازدهم به چهارم کاهش داد.

در درجه اول این پرسش از فدراسیون والیبال وجود دارد که چرا در آن بازه زمانی که با لوزانو قرارداد کوتاه‌مدت بسته شد قراردادی بلندمدت با سیچلو امضا کردند؟ و این‌که چرا با وجود آگاهی از پایان کار سیچلو با تیم‌ملی زیر ۲۳سال در قهرمانی آسیا و سپس قهرمانی امیدهای جهان باید این قرارداد ادامه می‌یافت؟

حتی اگر توجیهی برای مدت زمان طولانی عقد قرارداد با سیچلو وجود داشته باشد اما نکته دیگری هم هست که با هیچ عقل و منطقی سازگار نیست و آن هم دادن پول بابت کاری است که انجام نشده است.

با توجه به این قرارداد، سیچلو در ماه‌هایی که در ایران حضور ندارد هم باید نصف حقوق ماهیانه و توافقی را از طرف فدراسیون والیبال دریافت کند.

آیا نباید فدراسیون والیبال به فکر تبعات این قرارداد می‌بود تا پول بیت‌المال بی‌دلیل به جیب کسی واریز نشود؟

آیا با همین پولی که تضییع شده نمی‌شد تیم‌ملی «ب» را با یک مربی خوب به بازی‌های آسیایی فرستاد؟

حالا گفته شده که خوان سیچلو پس از صعود تیم «سیه نا» به سریA قراردادی جدید و دو ساله را با این تیم ایتالیایی امضا کرده است و باید دید چه تصمیم جدیدی در مورد او گرفته می‌شود.

باید در شرایط فعلی تصمیم عاجل و منطقی اخذ شود تا هم جلوی تضییع بیشتر بیت‌المال گرفته شود و هم به اعتلای ورزش و اعتبار والیبال ایران در بازی‌های آسیایی خللی وارد نشود.