تأثیر مصرف گردو بر بهبود میکروبیومهای روده مطالعه جدید نشان میدهد تأثیر مصرف گردو بر میکروبیومهای روده نقش مهمی در سلامت قلب و کاهش ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ دارد. به گزارش مهر، گردو تنها یکی از چندین ماده خوراکی حاوی فیبر رژیمی است که بر میکروبیومهای روده و سلامت بدن تأثیر میگذارد. فیبر […]
تأثیر مصرف گردو بر بهبود میکروبیومهای روده
مطالعه جدید نشان میدهد تأثیر مصرف گردو بر میکروبیومهای روده نقش مهمی در سلامت قلب و کاهش ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ دارد.
به گزارش مهر، گردو تنها یکی از چندین ماده خوراکی حاوی فیبر رژیمی است که بر میکروبیومهای روده و سلامت بدن تأثیر میگذارد. فیبر رژیمی همچون یک منبع غذایی برای میکروبیومهای روده که میکروبهای خوب ساکن در روده هستند عمل میکند و بدینترتیب به عملکرد خوب باکتریها در تجزیه مواد خوراکی، تأمین مواد مغذی بدن و ایجاد احساس سیری کمک میکند.
میوه، سبزیجات، غلات کامل، مغزیجات آجیلی و حبوبات از منابع مهم گیاهی فیبر رژیمی هستند. خوردن انواع گوناگون این مواد خوراکی به تحریک میکروبیومهای گوناگون روده کمک کرده و در عوض از سلامت محافظت میکند.
یافتههای جدید همچنین نشان میدهد مصرف گردو نه تنها بر میکروبیومهای روده و اسیدهای صفراوی ثانویه مشتق شده از میکروب تأثیر میگذارد، بلکه موجب کاهش میزان کلسترول LDL در افراد بزرگسال شرکتکننده هم شد که میتواند خبر خوبی برای حفظ سلامت قلبی، متابولیک و گوارش باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.