ورود پوشاک قاچاق به ارزش ۳٫۴ میلیارد دلار

نماینده مجلس اعلام کرد ورود پوشاک قاچاق به ارزش ۳٫۴ میلیارد دلار   نماینده مردم شهرستان‌های رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال توسط مقام‌معظم‌رهبری مبنی بر حمایت از تولید و خرید کالای ایرانی گفت: جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق به تحقق شعار سال که تقویت تولید داخلی است کمک […]

نماینده مجلس اعلام کرد

ورود پوشاک قاچاق به ارزش ۳٫۴ میلیارد دلار

 

نماینده مردم شهرستان‌های رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال توسط مقام‌معظم‌رهبری مبنی بر حمایت از تولید و خرید کالای ایرانی گفت: جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق به تحقق شعار سال که تقویت تولید داخلی است کمک می‌کند.

به گزارش خانه ملت،احمد‌انارکی محمدی اظهار کرد: اجناس قاچاقی از مسیرهای رسمی و غیررسمی بدون عوارض گمرکی و عوارض دولتی وارد کشور می‌شوند.

وی افزود: سالانه بیش از ۱۲میلیارد و ۶۰۰میلیون دلار جنس قاچاق وارد کشور می‌شود که بخش اعظم آن پوشاک با ارزش ۳٫۴ میلیارد دلار است و متأسفانه برای برخی اجناس ایرانی تعرفه کالا نداریم و کالای قاچاق موجب می‌شود که برای اجناس ایرانی بداظهاری ایجاد شود و افراد کم‌تر کالای ایرانی را بپسندند.

وی گفت: همچنین نبود دستگاه‌های نظارتی در مرزهای کشور و کولبری اجناس خارجی موجب شده کالاهای خارجی به کشور از راه قاچاق وارد شوند و بازار ایران را اشباع کنند و به تولید داخلی ضربه وارد شود.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگر دستگاه‌های نظارتی بیش‌تری در مرز‌ها مستقر شوند و کولبر‌ها نیز جمع‌آوری شوند به یقین از تولید داخلی حمایت می‌شود.

وی اضافه‌کرد: تولیدکنندگان کالای ایرانی علاوه بر قاچاق، برای عرضه کالای با کیفیت با مشکلاتی روبه‌رو هستند که در این زمینه باید برنامه‌ای جامع و راهبردی تهیه و اجرا شود.

وی افزود: در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بسیاری از مشکلات تولید پیگیری شده است.

وی با بیان این‌که اغلب تولیدکنندگان صاحب نام و بزرگ کشور، در زمره بزرگ‌ترین بدهکاران بانکی هستند، اضافه‌کرد: برای بهبود شرایط تولید کنندگان باید تسهیلات ارزان‌قیمت در اختیار آنها قرار گیرد تا با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و سرعت و کیفیت بالا اجناسی تولید و روانه بازار شود که همه پسند باشد.

*ضرورت اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده

انارکی محمدی بیان‌کرد: یکی دیگر از مشکلات بخش‌های تولیدی را مالیات‌هایی دانست که از تولیدکننده اخذ می‌شود که این موضوع در کمیته مالیاتی مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفته و در قالب یک قانون دائمی به زودی در سال آینده اجرایی می‌شود.

وی اضافه‌کرد : براساس این قانون مالیات بر ارزش افزوده از تولیدکننده دیگر اخذ نخواهد شد زیرا مالیات باید برای مصرف باشد نه برای تولید.

* مصرف کالای ایرانی باید فرهنگ‌سازی شود

انارکی محمدی ادامه‌داد: مصرف‌کنندگان و مردم کشورمان دیگر عوامل دخیل در حمایت از کالای ایرانی هستند که بهتر است کالای ایرانی را مصرف کنند تا این کالای ایرانی حمایت شود.

به گفته این نماینده مجلس در فرهنگسازی برای مصرف کالای داخلی لازم است تولیدکنندگان کیفیت، کمیت و رقابت پذیری کالا را افزایش دهند تا مردم برای خرید اجناس داخلی ترغیب شوند.

وی خاطرنشان‌کرد: ایران اسلامی دارای تمدنی ۷ هزار ساله است که تمام کالاهای مورد نیاز خود را در داخل تولید و علاوه بر مصرف داخلی به خارج از کشور نیز صادر می‌کرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش تولید، برای ایجاد اشتغال پایدار مصوبه‌ای از سوی دولت و مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده و در این مصوبه یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه اختصاص یافته تا در روستا‌ها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت اشتغالزایی شود.