پایان تعمیرات اضطراری غول تولید متانول ایران در ماهشهر

پایان تعمیرات اضطراری غول تولید متانول ایران در ماهشهر تعمیرات اضطراری واحدهای منوکسیدکربن و اسیداستیک شرکت پتروشیمی فن آوران با تحقق کامل اهداف تعیین شده با موفقیت به پایان رسید. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از پتروشیمی فن آوران، در راستای رفع موانع تولیدی واحد منوکسید کربن، اجرای پروژه نصب مبدل جدید در مسیر خروجی […]

پایان تعمیرات اضطراری غول تولید متانول ایران در ماهشهر

تعمیرات اضطراری واحدهای منوکسیدکربن و اسیداستیک شرکت پتروشیمی فن آوران با تحقق کامل اهداف تعیین شده با موفقیت به پایان رسید.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از پتروشیمی فن آوران، در راستای رفع موانع تولیدی واحد منوکسید کربن، اجرای پروژه نصب مبدل جدید در مسیر خروجی مبدل مرحله ۴ کمپرسورC-3001 به سمت cold box در سه فاز تعریف و در دستور کار قرار گرفت که دو فاز آن و نصب مبدل مذکور در زمان پیش از آغاز تعمیرات اضطراری اخیر با موفقیت به انجام رسید.

بر این اساس اجرای فاز سوم شامل اتصال به COLD BOX و عملیاتی کردن آن منوط به توقف واحد منوکسیدکربن شد که بر همین اساس مطابق با برنامه زمان بندی تدوین شده برای تعمیرات اضطراری واحدهای منوکسید کربن و اسیداستیک پس از تعیین مسیر‌های بحرانی و استخراج طرح و برنامه اجرایی، این پروژه در مدت ۷ روز، تولید به تولید با تحقق اهداف از قبل تعیین شده به پایان رسید.

مهم‌ترین اهداف اجرای این پروژه تعمیراتی، رفع موانع تولیدی واحد منوکسید کربن در راستای دستیابی به ظرفیت اسمی، کاهش مصرف انرژی، افزایش راندمان و کاهش توقف تجهیزات، افزایش زمان در سرویس بودن واحدهای تولیدی به شمار می‌رود.

علاوه بر این در واحد منوکسید کربن هم اجرای پروژه نصب مبدل جدید واحد منوکسید کربن، جوشکاریPAD واصلاح دیواره خارجیT-2002 و رفع اشکال از سینی‌های تاور، اجراي پروژه نصب کنتور سوخت، جوشکاری تیوب شیت مبدل و تست و تعمیر آن، آماده‌سازی و نصب نبشی و تسمه بر رویFACE داخلی مبدل داکتیE-1006 از سمت ID فن انجام شده است.

واحد منوکسید کربن با ظرفیت ۱۴۰ هزارتن تولید اسمی، خوراک واحد‌های اسید استیک فن آوران و پتروشیمی کارون را تأمین می‌کند و مازاد بر مصارف مذکور در اختیار واحد متانول پتروشیمی فن آوران قرار می‌گیرد.

واحد اسید استیک شرکت پتروشیمی فن آوران هم به به‌عنوان تنها واحد تولید این محصول در کشور، با استفاده از خوراک دریافتی از واحدهای منوکسید کربن و متانول قادر به تولید ۱۵۰ هزارتن اسید استیک در سال بوده که تأمین بخشی از نیاز داخلی و همچنین بازار‌های مصرف صادراتی را بر عهده دارد.