دیروز بورس انرژی میزبان گازوئیل صادراتی بود

  نفت گاز (گازوئیل) شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از انبار مشهد به مقصد افغانستان، از انبار ساری به مقصد افغانستان، از انبار نفت اصفهان به مقصد افغانستان، از انبار تبریز به مقصد عراق، از انبار نفت ساری به مقصد عراق، از انبار اصفهان به عراق، از انبار زاهدان به پاکستان، از انبار چابهار […]

 

نفت گاز (گازوئیل) شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از انبار مشهد به مقصد افغانستان، از انبار ساری به مقصد افغانستان، از انبار نفت اصفهان به مقصد افغانستان، از انبار تبریز به مقصد عراق، از انبار نفت ساری به مقصد عراق، از انبار اصفهان به عراق، از انبار زاهدان به پاکستان، از انبار چابهار به ترکیه و از انبار تبریز به ترکیه در رینگ بین‌الملل عرضه شد.

به گزارش ایستانیوز، در معاملات این روز ۳۰۰۰ تن نفتای سبک پالایش نفت تهران و تمامی حجم عرضه‌های گاز مایع در رینگ بین‌الملل مورد معامله قرار گرفتند.

 در بازار فیزیکی بورس انرژی ایران، کالاهای حلال ۴۱۰ پالایش نفت آبادان، بنزول خام فولاد زرند ایرانیان، پنتان پلاس پالایش نفت کرمانشاه، برش سنگین شرکت پتروشیمی شازند، برش سنگین پتروشیمی جم، برش سنگین، گاز مایع صنعتی، گاز بوتان صنعتی و گاز پروپان صنعتی پتروشیمی بندر امام، نفتای سبک پالایش نفت بندرعباس در رینگ داخلی و کالاهای گاز مایع پالایش نفت شازند، گاز مایع پالایش نفت آبادان و گاز مایع پالایش نفت اصفهان در رینگ بین‌الملل مورد عرضه قرار گرفتند.

 در این روز بازار برق بورس انرژی نیز شاهد معامله ۶۷۱ قرارداد معادل ۱۶۱۰۴ مگاوات ساعت به ارزشی قریب به ۵ میلیارد و ۱۲۰ میلیون ریال بود. گفتنی است در آغاز جلسه معاملاتی دیروز نمادهای بار‌ پیک، کم‌باری، میان‌باری و بارپایه روزانه، ۱۷ اردیبهشت۹۵، گشایش یافته و در پایان نمادهای بار پیک، کم‌باری، میان‌باری و بارپایه روزانه ۲۲ فروردین ۹۵، ۲۳ فروردین ۹۵، ۲۴ فروردین ۹۵ متوقف شدند.

 در این روز همچنین در تابلوی سلف موازی استاندارد برای قراردادهای با سررسید یکسال و بیش‌تر در بازار مشتقه بورس انرژی ایران نیز در کلیه نمادهای فعال، ۳۲ قرارداد به ارزشی بالغ بر ۳۵۷ میلیون ریال مورد معامله قرار گرفت.

در مجموع ارزش کل معاملات این روز بورس انرژی ایران قریب به ۷۷ میلیارد و ۵۱۷ میلیون ریال شد.

 

 شایان ذکر است در جلسه معاملاتی این روز، در بازار فیزیکی بورس انرژی ایران و در رینگ داخلی کالاهای حلال ۴۰۲ و ۴۰۴ پالایشگاه نفت‌تبریز، آیزوریسایکل پالایش نفت تبریز، آیزوریسایکل پالایش نفت بندرعباس، آیزوریسایکل پالایش نفت تهران، متانول پتروشیمی زاگرس و بنزول خام واحد کک‌سازی و پالایش قطران زرند در رینگ داخلی و نفت گاز(گازوئیل) شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از انبار مشهد به مقصد افغانستان، از انبار ساری به مقصد افغانستان، از انبار نفت اصفهان به مقصد افغانستان، از انبار تبریز به مقصد عراق، از انبار نفت ساری به مقصد عراق، از انبار اصفهان به عراق، از انبار زاهدان به پاکستان، از انبار چابهار به ترکیه و از انبار تبریز به ترکیه در رینگ بین‌الملل عرضه شدند. عرضه‌های فوق در کنار معاملات مستمر قراردادهای سلف موازی استاندارد برق و نفت کوره در بازار مشتقه، بازار روز جاری بورس انرژی ایران را رقم زد.