نیاز ٢,٨ میلیارد سرمایه‌گذاری برای پروژه بیدبلند۲

مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس خبر داد نیاز ٢,٨ میلیارد سرمایه‌گذاری برای پروژه بیدبلند۲ نژاد سلیم به فعال شدن فاینانس این طرح اشاره کرد و گفت: برای این طرح به بیش از ٢,٨ میلیارد سرمایه‌گذاری نیاز است. مدیرعامل شرکت هلدینگ خلیج‌فارس با اشاره به این که پالایشگاه بیدبلند٢ مطابق برنامه حدود ٣٠ درصد پیشرفت دارد، گفت: پیش‌بینی […]

مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس خبر داد

نیاز ٢,٨ میلیارد سرمایه‌گذاری برای پروژه بیدبلند۲

نژاد سلیم به فعال شدن فاینانس این طرح اشاره کرد و گفت: برای این طرح به بیش از ٢,٨ میلیارد سرمایه‌گذاری نیاز است.

مدیرعامل شرکت هلدینگ خلیج‌فارس با اشاره به این که پالایشگاه بیدبلند٢ مطابق برنامه حدود ٣٠ درصد پیشرفت دارد، گفت: پیش‌بینی می‌شود فاز نخست این طرح تا سال ٩٧ نهایی شود.

به گزارش ایسنا، عادل‌نژاد‌سلیم با بیان این مطلب اظهار کرد: طرح ساخت پالایشگاه بیدبلند٢ برای هلدینگ خلیج‌فارس به واسطه تأمین خوراک چند طرح اهمیت زیادی دارد و در اولویت برنامه‌های کاری این شرکت قرار گرفته است.

 وی بر اهمیت طرح پالایشگاه بیدبلند٢ تأکید کرد و با اشاره به این که این طرح از بیش از یک سال گذشته به این شرکت برای اجرا تحویل شد، افزود: در صورت تکمیل فاز نخست این طرح تا سال ٩٧، این پالایشگاه در مدت زمان ٣٠ ماهه اجرایی شده است.

 نژادسلیم به فعال شدن فاینانس این طرح اشاره کرد و گفت: برای این طرح به بیش از ٢,٨ میلیارد سرمایه‌گذاری نیاز است.

 براساس اعلام وزارت نفت، هم اکنون تعداد زیر مجموعه‌های هلدینگ خلیج‌فارس از ١٥ به ٦٠ شرکت افزایش یافته است. شرکت‌های زیر مجموعه هلدینگ خلیج‌فارس سالانه ٨ تا ٩ میلیارد دلار محصول صادر می‌کنند، در سال ٩٢ براساس اعلام نشریه‌های بین‌المللی این شرکت با ٨,٢ میلیارد دلار صادرات به عنوان دومین شرکت بزرگ تولید کننده محصولات پتروشیمی منطقه خاورمیانه شناخته شده است.

شرکت پتروشیمی خلیج‌فارس در سال ٩٢ در مجموع ١٥,٥ میلیون تن محصول روانه بازارهای داخلی و خارجی کرده، ظرفیت اسمی این شرکت هم اکنون سالانه ٢٢ میلیون تن است.

 بسترهای مطلوب ایجادشده در صنعت پتروشیمی زمینه تقویت و سرمایه‌گذاری را در بخش صنایع پایین دستی فراهم کرده است. برای توسعه هر صنعت، باید حرکت در مسیر تکمیل زنجیره ارزش آن صنعت مورد توجه ویژه قرار گرفته و همه حلقه‌های این زنجیره مد نظر قرار گیرد و در پتروشیمی می‌توان این هدف را در یک بازه زمانی کوتاه محقق کرد.

 

ایجاد تعامل مؤثر برای هم افزایی و افزایش توان رقابتی در استفاده از ابزار و فرصت‌های بازار داخلی به عنوان سکوی پرتاب به بازارهای جهانی با تکمیل زنجیره ارزش محقق خواهد شد و توسعه صنعت پتروشیمی ایران باید افزون بر بخش‌های بالادستی در صنایع تکمیلی نیز با برنامه‌ریزی محقق شود.