۳۸۸۰ مناقصه – شرکت پتروشیمی اروند – تهیه، طبخ، توزیع و سرو غذای کارکنان

   فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله ای با ارزیابی کیفی غیر همزمان به شماره ۰۳۰/۱۴۰۲/۱ شرکت پتروشیمی اروند (سهامی عام) به عنوان مناقصه گزار در نظر دارد اجرای عملیات موضوع بند یک فراخوان حاضر را از طریق برگزاری مناقصه عمومی یک مرحله ای با ارزیابی کیفی به یکی از اشخاص حقوقی واجد شرایط واگذار نماید. […]

   فراخوان مناقصه

عمومی یک مرحله ای با ارزیابی کیفی غیر همزمان به شماره ۰۳۰/۱۴۰۲/۱

شرکت پتروشیمی اروند (سهامی عام) به عنوان مناقصه گزار در نظر دارد اجرای عملیات موضوع بند یک فراخوان حاضر را از طریق برگزاری مناقصه عمومی یک مرحله ای با ارزیابی کیفی به یکی از اشخاص حقوقی واجد شرایط واگذار نماید.

۱- موضوع و مدت مناقصه: تهیه، طبخ، توزیع و سرو غذای کارکنان شرکت پتروشیمی اروند با کیفیت و کمیت مطلوب، بر اساس شرح کار، شرایط و مفاد قرارداد حاضر به منظور تغذیه کارکنان در رستوران های کارفرما و عنداللزوم بسته بندی و حمل سریع غذای گرم به ساختمان های فاقد رستوران و مکان های خارج از محدوده مجتمع کارفرما طبق برنامه ابلاغ شده از طرف کارفرما

۲- مدت زمان اجرای مناقصه: ۲۴ ماه خورشیدی

۳-زمان و نحوه توزیع اسناد مناقصه:

  1. ۱. متقاضیان جهت دریافت اسناد مناقصه می بایست به سایت پتروشیمی اروند به نشانی الکترونیکی www.arvandpvc.ir بخش کمیسیون معاملات یا به نشانی مستقیم Tender.arvandpvc.ir:5661 مراجعه و پس از بارگذاری اطلاعات مربوطه نسبت به دریافت اسناد مناقصه اقدام نمایند.
  2. ۲٫ مدت زمان مراجعه به سایت الکترونیکی جهت بارگذاری اطلاعات و دریافت اسناد مناقصه و ارزیابی کیفی از تاریخ ۱۱/۰۶/۱۴۰۲ لغایت ۱۸/۰۶/۱۴۰۲ اعلام می گردد.
  3. ۳٫ متقاضیان در صورت اختلال در اینترنت و عدم دسترسی و دریافت اسناد مناقصه از طریق سامانه مندرج در بند ۳٫۱، می توانند پس از تماس با شماره تلفن: ۰۶۱۵۲۱۲۶۴۷۶، در صورت عدم مانع و رادع قانونی، نماینده خود را به صورت حضوری از ساعت ۰۸:۳۰ تا پایان وقت اداری مندرج در بند ۳٫۲ به کمیسیون معاملات پتروشیمی اروند معرفی و اسناد مناقصه را دریافت نمایند.

۳٫۴٫ مناقصه گرانی که در سال های گذشته، با این شرکت قرارداد مشابه موضوع مناقصه داشته اند موظف به ارائه گواهی حسن انجام کار از شرکت پتروشیمی اروند می باشند در غیر این صورت پیشنهاد مالی آنها در این مناقصه گشوده نخواهد شد و عیناً به وی مسترد می گردد.

۳٫۵٫ شرکت هایی که حداقل امتیاز ارزیابی کیفی را کسب نمایند، مراتب اطلاع رسانی جهت تحویل پاکات دریافت اسناد مناقصه و برنامه زمانبندی از طریق دعوتنامه ارسال می گردد.

۳٫۶٫ شرکت هایی که دو سال متوالی مجری یک قرارداد مستمر در شرکت می باشند،در سال سوم امکان حضور در مناقصه با همان موضوع یا موضوع مشابه را ندارند.

۳٫۷٫ تعداد پرسیون تقریبی: ۱،۰۱۹،۲۰۰ غذای اصلی و ناهار و شام/ ۶۷،۶۲۰ انواع غذای رژیمی / ۵۶۲،۸۰۰ انواع نیمه شبی / ۲۴،۰۰۰ پکیج ماه رمضان / ۱ريال۰۲۶،۴۰۰ انواع میوه / ۴۹۴،۰۰۰ انواع سبزی / ۶۴۷،۸۰۰ انواع سوپ و آش / ۲۰۵،۸۰۰ انواع نوشیدنی و دسرهای ویژه

تبصره: با توجه به اینکه سالن پخت رستوران کارفرما در دست تعمیر می باشد،شرکت برنده مناقصه می بایست به مدت ۶ الی یک سال از آشپزخانه و رستوران های بیرون از مجتمع که با استانداردهای بهداشت و HSE مطابقت داشته باشد جهت تهیه و طبخ غذا استفاده نماید. بر همین اساس یکی از الزامات ارزیابی کیفی مناقصه گر، بازدید میدانی نمایندگان کارفرما از رستوران مناقصه گر در بیرون از مجتمع و مورد تایید قرار گرفتن آن می باشد.این بازدید بعد از تحویل اسناد ارزیابی کیفی صورت می پذیرد.

۴- پیش نیاز ارزیابی کیفی متقاضیان: ۱- اساسنامه شرکت مرتبط با موضوع مناقصه ۲-گواهی تعیین صلاحیت از ادارات مربوطه

۳-گواهی نامه معتبر صلاحیت ایمنی و پیمانکاری پیمانکاران ۴-حد اقل امتیاز قابل قبول در ارزیابی کیفی:۶۰ امتیاز

۵- زمان و نحوه تحویل پاکات مناقصه: مناقصه گران می بایست اسناد ارزیابی خود را مطابق برنامه زمانبندی تعیین شده حداکثر تا ساعت ۱۴:۰۰ مورخ ۲۷/۰۶/۱۴۰۲ به صورت حضوری به آدرس استان خوزستان، بندر امام خمینی، منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، سایت ۳، شرکت پتروشیمی اروند،کمیسیون معاملات تحویل نمایند.

۶-روش تامین منابع مالی: جاری

۷- مدت اعتبار پیشنهادات: سه ماه از تاریخ تحویل پاکات می باشد.

متقاضیان شرکت در مناقصه در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، می توانند با شماره تلفن: ۰۶۱۵۲۱۲۶۴۷۵ -۰۶۱۵۲۱۲۶۴۷۷ تماس و همچنین آگهی فوق را از طریق نشانی اینترنتی www.arvandpvc.irملاحظه نمایند.